0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Buitenzonwering Woerden

Heeft u interesse in buitenzonwering? A&W zonwering en interieur heeft een groot aanbod zonwering en is makkelijk bereikbaar vanuit Woerden. A&W is namelijk gevestigd in Harmelen en ligt vlakbij de A12. Er zijn veel verschillende soorten buitenzonwering. U heeft de keuze uit: uitvalschermen, screens, shutters, rolluiken, knikarmschermen, markiezen en doekoverkappingen. Dit is vaak een hele investering en het is logisch dat u niet de hoofdprijs hiervoor wilt betalen. Dan zit u goed bij A&W zonwering en interieur. Wij leveren buitenzonwering aan voor scherpe prijzen en bieden daarnaast een geweldige service. De klant staat bij ons op nummer één.

Captcha image

Verkoeling is in hartje zomer ver te zoeken. Het is vaak ook niet uit te houden op uw terras als de zon er fel op staat te schijnen. Op dat moment bent u echt even op zoek naar een stukje schaduw. En dat stukje schaduw vindt u met buitenzonwering van A&W in regio Woerden. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant van uw ramen geplaatst. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in uw woning en zorgt voor schaduw op uw terras. Buitenzonwering kan voor een verschil van 5 tot 7 graden zorgen en is daarmee bijzonder effectief.

Heeft u een geschikte zonwering gevonden? Nadat uw bestelling is afgerond moet de buitenzonwering alleen nog geplaatst worden. A&W zonwering en interieur zorgt voor een snelle en secure plaatsing van uw buitenzonwering in de omgeving van Woerden. Onze monteurs weten als geen ander hoe zij perfect zonwering moeten plaatsen volgens de laatste standaards. Laat plaatsing van uw buitenzonwering daarom aan ons over en geniet van de aangename temperatuur op uw terras en in uw woning. Bovendien geniet u naast uitstekende service, ook van jarenlange garantie op uw buitenzonwering.

Bezoek de showroom