0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving
3 foto's

Duette® gordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen decoratief, functionaliteit en energiebesparend.

Het is een elegante kruising tussen gordijnen en jaloezieën.

Met een Duette® bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy

en deze laat uw ruimte sfeervol tot leven komen. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in één product te plaatsen is het een perfect product voor de slaapkamer. 

Spelen met licht, vormen en kleuren, het kan allemaal met Duette® gordijnen!

  • Duette® gordijnen op maat zijn leverbaar v.a. € 138,-
  • Exclusieve stofcollectie
  • Energiebesparend product
  • Duettes® zijn de ideale raamdecoratie voor iedere denkbare raamvorm
  • Een stijlvol, strak, trendy en vooral gebruiksvriendelijk product
  • Ook ideaal voor de slaapkamer met een verduisterende stof
  • Standaard geleverd met kindveilige bediening
Neem contact op
4 foto's

Duette en plisse kunnen met verschillend bediening vormen worden uitgevoerd. Standaard is koord daarnaast eventueel met ketting en ten slotte met greep bediening. Tevens kunnen plisse en duette naast gewoon vrijhangend ook ingespannen geleverd worden wat zeet geschikt is voor serres en op bewegende delen. 

Top down is een optie bij de duette en plisse die het mogelijk maakt om het producteen gedeelte aan de bovenkant open te zetten.

Nieuw in de collectie van Zonnelux nu de smartcord en Literise.

Smartcord/ Literise
2 foto's

De stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende tranparanties namelijk Tranparant, semi transparant, licht doorlatend en verduisterend. Tevens zijn er stoffen met een aluminium coating die tevens extra zon- en warmtewerend werken.

4 foto's

Recht, Rond of Schuin

Duette en plisse zijn de perfecte raamdecoratie voor iedere raamsituatie. Rechte ramen, dakramen, serreramen, plafondramen, ronde ramen, driehoek-, vijfhoek- of zeshoek ramen, nagenoeg voor ieder raam bieden wij een perfect op maat gemaakt model. Ook zijn er mogelijkheden voor de badkamer en de montage zonder schroeven ook wel "perfect fit"genoemd.