0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Houten jaloezieën Woerden

Geef uw woning een prachtige uitstraling met houten jaloezieën. Bij A&W zonwering en interieur kunt u terecht voor alle soorten binnen- en buitenzonwering in de buurt van Woerden. Een jaloezie, ook wel luxaflex genoemd, is een eenvoudig te bedienen product. Het is dan ook niet vreemd dat een luxaflex één van de meest gebruikte binnenzonwering is. U kunt jaloezieën handmatig bedienen met een roede of elektrisch besturen met een afstandsbediening of een wandschakelaar. Jaloezieën zijn er in drie soorten materiaal. Er zijn verticale-, horizontale- en houten jaloezieën. Kom gerust langs in de showroom van A en W en bekijk welke jaloezie het best bij uw woning past.

Captcha image

Het kiezen van jaloezieën is vaak een lastige keuze. Dit komt omdat er heel veel verschillende soorten jaloezieën zijn. Met houten jaloezieën zorgt u voor sfeer in uw woning en daarnaast creëert het ook nog warmte. U kunt de lichtinval helemaal zelf regelen en afstellen zoals u dat wilt. Wilt u meer licht in huis? Dan kunt u de jaloezie simpel bedienen. Ook zijn houten jaloezieën gemaakt van top kwaliteit. Hierdoor gaan de jaloezieën ook lang mee en kunt u er jarenlang van genieten. Kies voor de juiste kleur dat past bij uw interieur en u bent verzekerd een sfeervolle huiskamer.

Heeft u moeite met een keuze maken door het grote aanbod houten jaloezieën? Wij van A en W zonwering en interieur helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij geven u advies op maat in de omgeving Woerden. Denk van te voren alvast goed na over welke stijl uw interieur is. Heeft u een landelijk, modern, romantisch of juist een nonchalant interieur? Vervolgens kiest u de houten jaloezieën die daar het best bij passen. Maar vergeet bovendien niet, uw persoonlijke smaak is het belangrijkst in het maken van een keuze voor houten jaloezieën.

Bezoek de showroom