0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Markies Woerden

Bij markiezen wordt er nog vaak gedacht aan oude huizen met een nostalgische en exclusieve uitstraling. Maar niets is minder waar. Markiezen worden de laatste tijd steeds vaker geplaatst aan échte eigentijdse woningen. Ze worden geleverd in een houten en aluminium uitvoering. In de zomer heeft u geen last meer van de zon en kunt u genieten van de schaduw. Bekijk gerust de showroom van A&W zonwering en interieur, gevestigd in Harmelen. A&W is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Woerden, via de A12 bent u er binnen een kwartier.

Captcha image

Er zijn verschillende uitvoeringen als het gaat om markiezen. A&W zonwering en interieur, nabij gelegen Woerden, heeft dan ook veel verschillende modellen markiezen. De meest voorkomende modellen zijn: het standaard model, het pet model en het klap model. Het pet model heeft veel overeenkomsten met een pet, deze markies is ook hoger dan een standaard model markies. Een voordeel hiervan is dat u dan nog steeds gemakkelijk weg kunt kijken. Een klap model markies steekt verder uit van de gevel. Daardoor heeft u bijvoorbeeld geen parasol meer nodig, bij aanschaf van een markies. Op deze manier kunt u perfect uw terras overkappen.

Is uw markies aan vervanging toe? Dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe markies aan te schaffen. Met een nieuwe markies van A&W zonwering en interieur kunt u weer jarenlang genieten van perfecte zonwering rondom uw huis in regio Woerden. Maar het aanschaffen van markiezen is vaak een hele investering. U kunt er echter ook voor kiezen om de bekleding te laten vervangen. Dit is vaak goedkoper dan een geheel nieuwe markies te kopen. Bij A&W kunt u namelijk niet alleen terecht voor het kopen van een markies. U kunt er ook terecht voor het opnieuw bekleden van uw markies.

Bezoek de showroom