0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Particulier

A & W Zonwering en Interieur levert niet alleen hoogwaardige zonwering, terrasoverkappingen, horren en gordijnen. Bij ons staat de service hoog in het vaandel. Met onze showroom in Harmelen zijn wij onder andere goed bereikbaar vanuit o.a. Woerden en omgeving. 
 
Kies voor een A & W product.

 •  Kwaliteitsproducten met jarenlange garantie;
 •  Eigen gekwalificeerde monteurs;
 •  Servicecontracten voor onderhoud;
 •  Advies in onze showroom of bij u aan huis;
 •  Meer dan 20 jaar ervaring.

De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Het product dat u bij ons aanschaft is van hoge kwaliteit en van hoogwaardige materialen gemaakt, wat niet wegneemt dat het product na enige tijd door het gebruik slijtage kan gaan vertonen. Het wordt immers aan alle weersomstandigheden blootgesteld.

Gevolg hiervan is dat er na enige tijd onderhoud gepleegd dient te worden aan de bewegende delen en aan de besturing. Regelmatig onderhoud zorgt er voor dat u langer plezier heeft van het product. U kunt zo ook voorkomen dat het product mankementen vertoont op de meest ongelegen momenten.

In de maanden november t/m februari bieden wij een onderhoudsbeurt aan tegen een gereduceerd tarief. U betaalt dan geen voorrijkosten. We controleren het product, smeren de bewegende onderdelen en stellen het af en controleren de bevestiging. De geconstateerde gebreken worden met u besproken en indien gewenst wordt er eventueel een offerte uitgebracht voor de reparatie.

Het is ook mogelijk om het doek in uw zonnescherm te vervangen mocht u bijvoorbeeld van kleur willen wisselen of een mooi fris doek willen plaatsen.

Zo kunt u nog jaren genieten van uw A & W product. Van rolgordijn tot uitvalscherm.

Veel bedrijven gingen u al voor!  Bent u onze volgende zakelijke klant waar wij een succes van gaan maken?
 
Waarom kiest u als zakelijke klant voor A & W?

 • Meer dan 20 jaar ervaring bij gerenommeerde bedrijven en instellingen  Gedegen maatwerkadvies bij u op het bedrijf of bij ons in de showroom;
 • Zeer scherpe projectprijzen;
 • Eigen gecertificeerde monteurs;
 • Vooruitstrevende producten;
 • Scherp geprijsde onderhoudscontracten voor jarenlange probleemloze werking;
 • Uitgebreide garantie en service op zowel product als montage.

A & W Zonwering en Interieur werkt nauw samen met verschillende vooraanstaande bedrijven. Voor deze bedrijven onderhouden wij de zonwering (jaarlijks- of tweejaarlijks onderhoud).

Voor elk raam of gevel biedt A & W Zonwering en Interieur een passende oplossing.

Mocht het zo zijn dat u onze aanwezigheid wenst bij de gesprekken met een architect, dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Natuurlijk wordt alles door ons zorgvuldig ingemeten.

Wij hechten belang aan zekerheid voor onze klanten en naar een zo goed mogelijk advies en dienstverlening. Dat is een van de redenen dat wij gecertificeerd lid zijn van Romazo, de branchevereniging, waarbij wij ook de geldende garantienormen hebben overgenomen. Ook hebben wij ons voor een aantal belangrijke toeleveranciers gekwalificeerd als top-partner, vaak als enige in de regio. Hierdoor kunnen wij het meest uitgebreide programma van deze partners leveren en krijgen van hen een zeer goede service.