0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Paneelgordijnen Woerden

Voor een breed aanbod aan gordijnen kunt u terecht bij A en W zonwering en interieur in de buurt van Woerden. Wij beschikken over: paneelgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en plissé- en duoplisségordijnen. Paneelgordijnen stralen warmte en huiselijkheid uit. Daarom is het van groot belang dat u de juiste stof of kleur uitzoekt dat past bij uw interieur. Neem gerust een staal mee naar huis vanuit onze showroom nabij Woerden. Dan kunt u perfect zien welke staal past bij uw interieur. Let op: bekijk de stof bij zowel daglicht als kunstlicht. Het is namelijk mogelijk dat er sprake is van een andere kleurbeleving.

Captcha image

Paneelgordijnen stralen niet alleen warmte en huiselijkheid uit, ze zijn ook nog eens stijlvol en functioneel. Daarom past deze raamdecoratie vooral erg goed bij een strak en modern interieur. Kies voor lichtdoorlatende of een transparante paneelgordijn in uw huis. Zo ziet uw woonkamer er stijlvol uit en bovendien heeft u minder last van de felle zonnestralen en geen last van inkijk. Maar paneelgordijnen zijn niet alleen handig in uw woonkamer, ook in uw slaapkamer zijn ze functioneel. Kies dan wel voor een verduisterende stof.

A en W zonwering en interieur is een specialist in zowel binnen- als buitenzonwering in de omgeving van Woerden. Kom daarom gerust langs bij ons in de showroom en geniet van uitstekende service. Heeft u vragen over paneelgordijnen? Onze specialisten kunnen u hier alles over vertellen en geven u graag advies. Samen wordt er gekeken naar de beste mogelijkheden voor uw huis. De showroom is gevestigd in Harmelen en is goed bereikbaar vanuit de regio Woerden. U kunt ook per mail contact met ons opnemen via info@aenwzonwering.nl of telefonisch via 0348-441301.

Bezoek de showroom