0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen veelzijdigheid, decoratief, functionaliteit en energiebesparend. Rond, driehoek of vierkant, plissés zijn perfect voor alle ramen van elke vorm. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in één product te plaatsen‚ zijn plisségordijnen een perfect product voor uw slaapkamer. 

  • Scherp geprijsd, een plissé op maat is leverbaar v.a. €125,-
  • Plissés zijn warmtewerend, vocht- en vuilafstotend en vlamvertragend
  • Grote keuze in kleuren, van transparant tot verduisterend
  • Een veelzijdig, stijlvol, strak, trendy en vooral een gebruiksvriendelijk product
  • U bepaalt zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van alle privacy
  • Perfecte klimaatbeheersing en een energiebesparend product
  • Een plissé is de ideale raamdecoratie voor iedere denkbare raamsituatie
  • Standaard geleverd met kindveilige bediening
Neem contact op
4 foto's

Duette en plisse kunnen met verschillend bediening vormen worden uitgevoerd. Standaard is koord daarnaast eventueel met ketting en ten slotte met greep bediening. Tevens kunnen plisse en duette naast gewoon vrijhangend ook ingespannen geleverd worden wat zeet geschikt is voor serres en op bewegende delen. 

Top down is een optie bij de duette en plisse die het mogelijk maakt om het producteen gedeelte aan de bovenkant open te zetten.

Nieuw in de collectie van Zonnelux nu de smartcord en Literise.

Smartcord/ Literise
2 foto's

De stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende tranparanties namelijk Tranparant, semi transparant, licht doorlatend en verduisterend. Tevens zijn er stoffen met een aluminium coating die tevens extra zon- en warmtewerend werken.

4 foto's

Recht, Rond of Schuin

Duette en plisse zijn de perfecte raamdecoratie voor iedere raamsituatie. Rechte ramen, dakramen, serreramen, plafondramen, ronde ramen, driehoek-, vijfhoek- of zeshoek ramen, nagenoeg voor ieder raam bieden wij een perfect op maat gemaakt model. Ook zijn er mogelijkheden voor de badkamer en de montage zonder schroeven ook wel "perfect fit"genoemd.