0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Plisségordijnen Woerden

Plisségordijnen hebben een zeer veelzijdige werking en daardoor kunnen ze in alle situaties worden toegepast. Deze gordijnen kunt u bijvoorbeeld gebruiken als zon- en warmtewering omdat ze een dubbelwandige structuur hebben. In de winter kunnen plisségordijnen zelfs als isolatie worden gebruikt. Daarnaast is het ideaal om te gebruiken inkijkwering, niemand kijkt meer zomaar uw huis in met plisségordijnen van A en W. Kom langs in de showroom in Harmelen om inspiratie op te doen. Vanuit Woerden en omgeving is de showroom gemakkelijk bereikbaar.

Captcha image

U kunt kiezen voor enkelgepliseerde gordijnen en dubbelgepliseerde gordijnen, ook wel duplisségordijnen genoemd. Enkelgepliseerde raamdecoratie is de goedkopere variant plisségordijnen en zijn vaak van een mindere kwaliteit dan de duplisségordijnen. Dit dubbele gordijn bestaat uit twee aan elkaar bevestigde stoffen. Deze gordijnen zijn van een goede kwaliteit en gaan vaak lang mee. Ze zijn gemaakt van dupli stoffen en die zijn erg duurzaam, zacht en ook nog energiebesparend door de luchtholtes. Een plisségordijn is breed toepasbaar en past (bijna) in ieder huis. Ze worden ook op maat gemaakt en zijn er in veel verschillende maten en kleuren. U vindt dus ongetwijfeld het plisségordijn dat het best bij uw interieur past.

Vaak is het zelf bevestigen van uw plisségordijnen erg lastig. Gelukkig kunt u voor het monteren van plisségordijnen terecht bij A en W zonwering en interieur vlak gelegen bij Woerden. Onze monteurs zullen ervoor zorgen dat uw plisségordijn perfect en op maat wordt aangelegd. Zij leveren immers maatwerk volgens de laatste standaards. Neem voor montage van plisségordijnen rondom Woerden gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen of u kunt ons telefonisch bereiken door naar 0348-441301 te bellen.

Bezoek de showroom