0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Rolluiken Woerden

Rolluiken zijn luiken die strak langs ramen worden gemonteerd. Deze luiken zijn gemaakt van kunststof of aluminium. Kunststof rolluiken zijn goedkoper in aanschaf, maar het voordeel van aluminium rolluiken is dat ze beter isoleren. Daarnaast kunt u kiezen voor handmatige rolluiken of elektrische luiken die u open en dicht kunt doen met behulp van een afstandsbediening of wandschakelaar. Wilt u rolluiken kopen in de omgeving van Woerden? A&W zonwering en interieur, gevestigd in Harmelen, heeft een showroom vol met zonwering om in al uw wensen te voorzien. Maak de beste keuze voor zonwering onder persoonlijk advies van onze vakbekwame monteurs.

Captcha image

Een rolluik van A&W zonwering en interieur, gevestigd in regio Woerden, heeft erg veel functies. Zo is een rolluik ideaal omdat het de unieke combinatie van zonwering en veiligheid biedt. Rolluiken houden niet alleen de zonlicht en warmte buiten, ze zijn ook een obstakel voor inbrekers. Daarnaast dempt een rolluik buitengeluiden, daardoor heeft u minder last van overlast. Een rolluik werkt ook uitstekend voor beluchting. Er komen geen muggen doorheen, maar door de beluchting heeft u alsnog een heerlijk koele nacht in de zomer. Kortom, rolluiken zijn: inbraakwerend, geluidsisolerend en een bescherming tegen warmte en kou.

Als u de keuze heeft gemaakt om rolluiken te kopen van A&W zonwering en interieur, dan hoeven ze alleen nog geplaatst te worden. Dit lijkt misschien makkelijk, maar dit valt vaak tegen. Laat ons daarom uw rolluik plaatsen in de buurt van Woerden. Onze monteurs plaatsen rolluiken volgens de laatste standaards. U bent daarom verzekerd van de beste service voor uw rolluiken. Onze rolluik specialist zal ervoor zorgen dat: uw raam wordt opgemeten, het juiste rolluik wordt besteld, een uitstekende montage en de rommel zelfs wordt opgeruimd.

Bezoek de showroom