0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Screen Woerden

Zoekt u zonwering om de temperatuur van uw woning koel en aangenaam te houden? Een screen van A en W zonwering en interieur, gevestigd in Harmelen nabij Woerden, zorgt voor een fijne temperatuur in uw huiskamer. Een screen is een zonnescherm dat strak langs het raam van een huis naar boven en beneden beweegt. Een groot voordeel van een screen is dat het bijna geen ruimte in beslag neemt. U kunt kiezen voor handmatige bediening om de kosten laag te houden. Of heeft u meer behoefte aan comfort en luxe? Kies dan voor elektrische bediening.

Captcha image

Er zijn veel verschillende redenen om een screen te kopen bij A&W in de regio van Woerden. Met een screen behoudt u een vrije doorloop en heeft u geen last van een laagstaande zon. Daarnaast kunt u met een screen voor uw ramen nog steeds naar buiten kijken. Terwijl het niet makkelijk is om naar binnen te kijken. Een screen is perfect voor een aangename temperatuur in uw woning, zelfs in de warmste dagen van het jaar. Een screen zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling en is daarmee een modieuze raamdecoratie.

Weet u nog niet welke screen u wilt kopen? Bekijk dan de showroom van A en W zonwering en interieur gevestigd in Harmelen. A en W is via de A12 gemakkelijk bereik vanuit Woerden. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan screens en u kunt hier ongetwijfeld uw inspiratie op doen. Onze zonwering specialisten geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op via 0348-441301 of vul het contactformulier op onze website in. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Bezoek de showroom