0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Shutter Woerden

Zoals u misschien al wel gezien heeft, raamdecoratie is er in ontzettend veel soorten en  maten. Van vouwgordijnen tot jaloezieën en van paneelgordijnen tot shutters. Ieder zonwering heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Daarom is het erg moeilijk een goede keuze te maken. A en W zonwering en interieur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. A en W is gevestigd in Harmelen, nabij Woerden. Daarnaast kunt u ook inspiratie op doen in de showroom van A en W. Wij hebben een groot assortiment binnen- en buitenshutters.

Captcha image

Shutters zijn er in veel verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een houten-, aluminium of kunststof shutter. Het meest gebruikte materiaal voor een shutter is hout. Daar heeft u ook nog een uitgebreide keus in. Kies voor lindehout, white teak, western red cedar, teak of eikenhout. Elk houtsoort heeft een unieke eigenschap. Het ene houtsoort is lichter en de ander heeft weer een robuuste uitstraling. Aluminium shutters hebben vaak een matte uitstraling en worden meestal gebruikt voor buitenshutters. Kunststof shutters hebben bijna geen onderhoud nodig en zijn daarom gebruiksvriendelijk.

Omdat shutters er in veel verschillende soorten en maten zijn, is het niet altijd even makkelijk om een shutter te monteren in of buiten uw woning. Wij raden u daarom aan om vooraf te bedenken hoe u de shutter geplaatst wilt hebben. In de regio Woerden helpen wij u hier graag bij. Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring en bieden uitstekende service. Wilt u contact opnemen met A en W zonwering en interieur? U kunt ons telefonisch bereiken op 0348-441301. Ook kunt u ons mailen via info@aenwzonwering.nl of het contactformulier op de site invullen.

Bezoek de showroom