0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Uitvalscherm Woerden

Heeft u last van de zon en bent u op zoek naar buitenzonwering in de omgeving Woerden? Dan is een uitvalscherm van A en W een uitstekende oplossing. Uitvalschermen zijn eenvoudige schermen, maar werken zeer effectief tegen de zon. Ook zijn uitvalschermen relatief goedkoop en daarom zijn ze voor veel mensen ongelooflijk populair. Uitvalschermen zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Daarom zal u ongetwijfeld een keuze kunnen maken. A en W zonwering en interieur heeft een groot aanbod aan binnen- en buitenzonwering. Kom gerust langs in de showroom gevestigd in Harmelen.

Captcha image

Bijna iedereen heeft inmiddels wel een uitvalscherm. Maar waarom kiezen zoveel mensen voor een uitvalscherm? Dit komt omdat deze zonneschermen een erg eenvoudige constructie hebben, voordelig in aanschaf zijn en zeer effectief werken. Door deze redenen kiezen klanten vaak voor een uitvalscherm en dat is een uitstekende keuze. Er is echter wel één nadeel aan uitvalschermen. Ze hebben immers twee vaste armen en als uw zonnescherm omlaag gaat, dan kunt u niet onder het scherm doorlopen. Als dit bij u wel gewenst is kijk dan naar de mogelijkheden voor een screen of voor knikarmschermen.

Bent u al overtuigd om een uitvalscherm aan te schaffen en woont u in de regio Woerden? Bekijk dan de showroom van A en W zonwering en interieur gevestigd in Harmelen. A en W heeft een breed assortiment aan zonwering en heeft een uitstekend oog voor interieur. Ook bieden wij een geweldige service en monteren onze vakbekwame monteurs uw uitvalscherm graag voor u. Wilt u meer informatie over uitvalschermen of andere zonwering? Neem gerust contact op met A en W zonwering en interieur via 0348-441301 of info@aenwzonwering.nl.

Bezoek de showroom