0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Verticale jaloezieën

Een jaloezie met verticale lamellen is een eenvoudig product binnen de binnenzonwering. Kies voor binnenzonwering van A&W zonwering en interieur voor een uitgebreid aanbod verticale jaloezieën. De showroom bevindt zich in Harmelen, vlak gelegen bij Woerden. Naast verticale jaloezieën zijn er ook horizontale- en houten jaloezieën. Een luxaflex is een van de meest gebruikte zonwering voor in huis. Net als al het andere binnenzonwering zijn jaloezieën er in veel verschillende soorten en maten. Creëer een prettige sfeer in uw huis en behoud uw privacy met de verticale-, horizontale- en houten jaloezieën van A en W.

Captcha image

Een verticale jaloezie staat bekend om de functionaliteit. Jaloezieën zijn gemaakt voor eenvoud en het ultieme comfort in uw woning. U kunt een handmatige luxaflex bedienen met een roede. Elektrische verticale jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of met een wandschakelaar. Door de simpele besturing is het dan ook geen wonder dat verticale jaloezieën een van de meeste populaire raamdecoratie zijn. Geniet het hele jaar door van het comfort van verticale jaloezieën van A&W. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Woerden via de A12.

A&W zonwering en interieur weet als geen ander dat elk huis uniek is. Daarom is het voor een klant erg belangrijk om de juiste zonwering specialist te kiezen. Woont u in de omgeving Woerden? In Harmelen zit zonwering en interieur specialist A en W. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat uw op maat gemaakte verticale jaloezieën altijd precies in uw raam past. De bekwame monteurs van A&W komen graag langs om uw maat op te meten en u van vrijblijvend advies te voorzien. Zo weet u meteen welke kleur en materiaal jaloezieën het beste bij uw interieur past.

Bezoek de showroom