0348 441301 info@aenwzonwering.nl
Adres: A en W Zonwering
Dorpsstraat 9
3481 EA Harmelen
Routebeschrijving

Vouwgordijnen Woerden

A&W voert alle kwaliteitsmerken op het gebied van zonwering in interieur. Zo ook voor vouwgordijnen in de omgeving van Woerden. Met vouwgordijnen kunt u de meest felle zonnestralen buiten uw huis houden. Maar vouwgordijnen zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook heel decoratief. Ze zijn knus, elegant en stijlvol. Kort gezegd, de ideale manier om sfeer in uw omgeving aan te brengen. Wilt u vouwgordijnen aanschaffen? Bij ons staat het leveren van kwalitatief hoogstaande producten voorop. Bekijk het uitgebreide aanbod zonwering van ons in de showroom in Harmelen.

Captcha image

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u een vouwgordijn koopt bij A&W, dichtgelegen bij Woerden. Vouwgordijnen zijn: sfeermakers in huis, zonwerend en gemakkelijk te installeren. Maar de grootste reden is dat er ontzettend veel keuze en mogelijkheden zijn op het gebied van vouwgordijnen. Ze zijn er in alle soorten en maten en bovendien in veel verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor vouwgordijnen met staafjes, ook wel baleinen genoemd, die het gordijn strak houden voor een mooie strakke stijl in uw huis. Maar als u juist een nonchalante uitstraling wilt in uw huis kiest u voor een gordijn zonder baleinen.

Bij A&W zonwering en interieur profiteert u van de beste service. A&W is gelegen in Harmelen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Woerden en omgeving. Voor het kiezen van het perfecte vouwgordijn kunt u gerust een staal mee naar huis nemen. Dan kunt u zelf thuis zien hoe het bij uw interieur staat. Het is erg belangrijk dat u de stof ziet bij dag- en kunstlicht. Er kan namelijk een verschil ontstaan in de kleurbeleving bij een andere lichtinval. Daarnaast geniet u bij aanschaf van een vouwgordijn jarenlange garantie op uw product.

Bezoek de showroom